top of page
  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Edin Ikon

Lantbruksboxen

Bedriver du lantbruk? Vi hjälper dig med hantering och rapportering av det farliga avfallet. 

Nemax har tagit fram en anpassad lösning för dig som lantbrukare. Med lantbruksboxen får du en egen mindre återvinningsstation som uppfyller kraven för förvaring av ditt farligt avfall. 

Boxen kan placeras utomhus och är indelad i 4 fack på 125 liter vardera. Avfallet som inte får plats i boxen, exempelvis spilloljefat eller lysrör, ställer du vid sidan av boxen. Vi tar med allting i samband med tömning.

Varje vår och höst får du sms om kommande tömningar. Är du då i behov av hämtning kontaktar du oss via mejl eller telefon. Vi hämtar det farliga avfallet, återvinner och rapporterar till Naturvårdsverket åt dig. Din verksamhet uppfyller då alla krav gällande hantering av farligt avfall. Via Mina Sidor på www.nemax.se har du sedan tillgång till dokumentation och statistik som du kan visa upp vid eventuellt tillsynsbesök. 

I samarbete med Länsförsäkringar 

I vissa regioner i Landet har vi samarbete tillsammans med Länsförsäkringar. Då får du som har lantbuksförsäkring hos LF halva priset på hyran av boxen. Kontakta oss direkt via telefon eller mejl för att se om just DU omfattas av erbjudandet 0585-26095 / info@nemax.se

Önskar du offert på lantbruksboxen? Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss direkt så hjälper vi dig.

Fyll i formuläret för offert.
Har du din lantbruksförsäkring hos Länsförsäkringar?
Behöver du fat för spilloljehantering?
Jag vill även ha hjälp med följande
bottom of page