Näringslivsfrukost över gränserna

Kategorier:
Skribent: Rode Gradin
Datum: 11 november 2022

I onsdags, den 9 november, samlades näringslivet från både Lekeberg och Kumla kommun för en gemensam träff på Nemax.

– En väldigt härlig morgon med trevliga och intressanta möten, säger Anki Bergstedt på Nemax Miljöhantering.

Det var ett 50-tal deltagare som vi välkomnade in till våra nya konferenslokaler. Morgonen började med frukost, skapad av av det lokala cateringföretaget Sött & Salt.

Temat för träffen var "bortom gränserna" med fokus på miljö och samverkan, där målet var att nätverka med företagare från sin grannkommun. Ett samarrangemang mellan Företagarna Örebro Län, Kumla Promotion, Lekebergs Sparbank samt Kumla och Lekebergs kommun.

Ostfrallor, juice, smoothie. Här fanns något gott för alla att starta sin dag med.
Några passa på att slå sig ned i vår nybyggda lounge-del i Magasinet.

Som en av värdarna för morgonen presenterade vi på Nemax vilka vi är, hur vi jobbar och hur vårt hållbarhetsarbete tillsammans med våra kunder ser ut. Efter det följde en rundvandring där alla fick ta del av våra lagerlokaler ute på gården.

– En väldigt härlig morgon med trevliga och intressanta möten, vi är så glada och stolta att så många kom och hälsade på hos oss på Nemax, säger Anki Bergstedt på Nemax Miljöhantering.

Även övriga värdar såg positivt på den genomförda träffen.

– Så roligt att se att vi uppnådde målen att både inspirera, informera och ge möjlighet att skapa nya kontakter för näringslivet, säger Josephine Hedlund, Näringslivstutvecklare på Lekebergs kommun.

© 2024 Nemax Miljöhantering. Skapad i samarbete med Digitalpartner  
chevron-down