Våra tjänster

Vi på Nemax Miljöhantering AB erbjuder dig en säker och miljöriktig hantering av farligt avfall. Vi erbjuder professionell miljörådgivning och tekniska tjänster som underlättar ditt arbete. Allt för att värna miljön och undvika hälsorisker, allt för att du som kund ska känna dig trygg.
Varmt välkommen!

”Nemax är lösningsfokuserade”

Nemax är snabba, lösningsfokuserade och allt fungerar mycket bra. Så beskriver Emin Husilovic, verkstadschef för utrustning & rekond på Möller Bil Örebro samarbetet med Nemax.

”Trygg och pålitlig partner”

Valet föll på Nemax då de har en enkel, kostnadseffektiv
och välfungerande lösning. Det säger Jessica Borg, Quality, Health, Safety, Environment Manager på Linde Material Handling som är en av världens ledande leverantör av truckar och intralogistiklösningar. En global aktör med produktionsanläggningar över hela världen.

”Experthjälp – bara ett samtal bort”

När OKQ8 Fjugesta skulle välja samarbetspartner för farligt avfall var Nemax ett självklart val. – Vi är ett litet företag med snabba beslutsvägar, precis som Nemax. Då är det skönt att bara behöva ringa en person för att få hjälp med allt, förklarar stationsägare Magnus Persson.

”Farligt avfall är klurigt – men Nemax löser allt”

Sörmlands Printing Solutions, ett av Sveriges största tidskrifttryckerier, står varje dag inför den många gånger tuffa utmaningen att hantera farligt avfall. – Nemax hjälper oss att reda ut lagstiftning och liknande och är en av de absolut bästa kontakter jag har haft, förklarar Anita Axby, miljö- och kvalitetschef vid Sörmlands Printing Solutions.

”Tack vare Nemax agerar vi rätt – överallt”

Med 15 anläggningar runt om i Sverige uppstår varje dag farligt avfall som måste tas om hand på rätt sätt. Möller Bil, ett av Skandinaviens största bilbolag, har tagit hjälp av Nemax sedan 2008. – Tack vare Nemax kan vi vara säkra på att vi hanterar farligt avfall på rätt sätt, förklarar Kent Lövestedt, fastighetschef Sverige för Møller Eiendom.