Lantbruk

Hantering av farligt avfall med miljöboxen.

Bedriver du lantbruk? Vi hjälper dig uppfylla alla krav gällande hantering av farligt avfall.
Med vår anpassade helhetslösning miljöboxen får du en egen mindre återvinningsstation som uppfyller kraven för förvaring av ditt farliga avfall. Boxen är indelad i 4 fack på 125 liter vardera. Där kan du förvara exempelvis lampor, dunkar, batterier och sprayburkar.
Tömning av miljöboxen sker varje vår och höst. Du blir informerad i god tid innan och är du i behov av hämtning kontaktar du vår kundsupport via mejl eller telefon. Återvinnig och rapportering till Naturvårdsverket sköter vi självklart åt dig!
All dokumentation gällande ditt farliga avfall får du tillgång till via Mina Sidor på vår hemsida.

Se även:

Halva priset i samarbete med Länsförsäkringar.

Har du lantbruksförsäkring hos Länsförsäkringar? Vi samarbetar med Länsförsäkringar och kan därför erbjuda miljöboxen till halva priset i vissa regioner i landet. Kontakta oss för mer info!

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret du letar efter? Kontakta vårt kundsupportteam.

Ja! Boxen går att förse med ett hänglås och är anpassad för en säker förvaring mot väder och vind. 

Avfall som inte får plats i miljöboxen, exempelvis spilloljefat eller lysrör, ställer du vid sidan. Vi tar med allting i samband med tömning! 

Miljöboxarna tömmer vi enligt intervall varje vår och höst. Du får sms i god tid inför nästa intervall och har då god tid på dig att avisera oss om din box behöver tömmas.

Du får sms dagen innan en inplanerad tömning. Vill du veta längre i förväg kan du alltid kontakta vår kundsupport på telefon 0858-26095 eller via mejl info@nemax.se

Vad en tömning kostar beror helt på vad för typ av avfall boxen innehåller. Om det exempelvis är mycket bekämpningsmedel i boxen kostar det lite mer än om det mestadels är spillolja och oljefilter. Men vi brukar säga att en tömning brukar kosta ca. 500-2000 kr + transport.

Nej, du behöver bara se till att avfallet som skall hämtas finns tillgängligt för oss på Nemax.

Kontakta oss

Personlig expert

Emma Nilsson
Emma Nilsson
Säljsupport
"Välkommen att kontakta mig direkt om du har några frågor eller funderingar"
076 - 792 60 95
emma.nilsson@nemax.se

Fyll i formuläret för offert.


© 2023 Nemax Miljöhantering. Skapad i samarbete med Digitalpartner  
chevron-down