Att arbeta på Nemax

På Nemax får du chansen att göra skillnad!

Nemax ligger beläget i fantastisk naturmiljö cirka 2 mil söder om Örebro. Det är en plats där du kan njuta av den vackra omgivningen arbeta i våra nybyggda lokaler och samtidigt vara en del av Nemax passionerade team.
På Nemax har du möjlighet att hoppa ombord på en spännande tillväxtresa. Vi strävar ständigt efter att växa och utvecklas. Här kan du bli en del av ett team som brinner för det vi gör och som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.
På Nemax har du alltid möjlighet till kompetensutveckling. Vi vill att du ska fortsätta växa och utvecklas i din yrkesroll, och därför erbjuder vi möjligheter till lärande och utbildning. Vi tror på att investera i våra medarbetare för att skapa en stark och kompetent organisation. På Nemax får du chansen att göra skillnad.
Vi uppmuntrar till innovation och nya idéer, och vi tror på att varje individ kan bidra till att förändra och förbättra våra processer. Här har du möjlighet att påverka och göra verklig skillnad i ditt arbete.
Sammanfattningsvis kan du som medarbetare på Nemax själv forma din arbetskarriär, njuta av en vacker naturmiljö och vara en del av ett passionerat team. Du kommer att ha stora möjligheter till att göra skillnad. Hos oss är det din potential som räknas.
Se även:
© 2023 Nemax Miljöhantering. Skapad i samarbete med Digitalpartner  
chevron-down