Sponsorskap och socialt ansvar

På Nemax tror vi på kraften i att göra skillnad tillsammans, och vi engagerar oss på flera olika sätt för att förverkliga detta.

Ett av våra sätt att bidra är genom att främja hälsa och idrott. Som stolta partners till både Örebro Volley och Örebro Hockey, stödjer vi deras arbete med att främja fysisk aktivitet och välmående. För oss är det viktigt att stödja idrottsorganisationer och därigenom ge ungdomar möjligheten att utvecklas och uppleva glädjen med idrott.
Förutom vårt engagemang inom idrott vill vi även bidra med det vi kan genom positiv global inverkan. Därför ger vi ekonomiskt stöd till FN:s flyktingorgan UNHCR.
UNHCR har en viktig roll i att skydda och hjälpa människor som har tvingats fly från krig, konflikter eller förföljelse runt om i världen. För oss är det en självklarhet att stötta organisationen och deras livsviktiga arbete, för att säkerställa skydd och hjälp till de mest sårbara människorna i världens svåraste konflikter.
Genom att främja hälsa, stödja idrott och bidra till humanitärt arbete strävar vi efter att skapa en positiv förändring och inspirera andra att göra detsamma.
© 2024 Nemax Miljöhantering. Skapad i samarbete med Digitalpartner  
chevron-down