Höjdpunkter från Automässan 2023

Kategorier:
Skribent: Rode Gradin
Datum: 24 januari 2023

Mellan den 18-21 januari befann vi på Nemax oss på Automässan i Göteborg. Fyra intensiva dagar med spännande och givande möten. Kolla här för att se några ögonblick från mässan!

Med närmare 250 utställare är Automässan Nordens största mötesplats för motorbranschens service- och eftermarknad. En mässa som sker vart tredje år med företag representerade från flera olika länder.

Vi fanns på plats för att berätta om våra tjänster och vad vi kan erbjuda för att göra miljöarbetet enkelt för kunder inom bland annat motorbranschen.

På onsdagen befann sig bland annat vår miljörådgivare David på plats för att välkomna mässans första besökare i vår monter. David presenterade Nemax i en av seminarielokalerna och pratade om vikten av ett hållbart arbete på bilverkstäderna.

Presentation av Nemax.
Montern färdigbyggd och redo.

Under torsdagen anslöt fler från team Nemax för att stärka upp och finnas där för de över 19 000 besökarna som befann på plats under mässans fyra dagar.

Niklas, Oscar, David, Henrik, Cristina, Janne och Daniel - teamet som befann sig i montern under torsdagen.
Vår miljökonsult Daniel visar upp ett av våra kompletta miljöförråd som vi hade med oss i montern. Perfekt för dig som har en verksamhet med en mindre mängd farligt avfall.
Under fredagen hade vi finbesök i montern av en vad vi skulle kalla legend inom Nemax - Stig Carlsson! Medgrundare tillsammans med vår VD Anki Bergstedt och en viktig grundsten i den verksamhet som Nemax är idag.

Vi på Nemax vill även passa på att tacka er som besökte vår monter under mässan. Ett givande tillfälle där vi tillsammans får chansen att se framåt på vårt mål mot en mer hållbar framtid!

© 2024 Nemax Miljöhantering. Skapad i samarbete med Digitalpartner  
chevron-down