”Trygg och pålitlig partner”

Kategorier:
Skribent: Rode Gradin
Datum: 18 februari 2022

– Nemax har en enkel, kostnadseffektiv och välfungerande lösning, därför föll valet på dem, förklarar Jessica Borg, QHSE Manager på Linde Material Handling.

Linde Material Handling är en av världens ledande leverantörer av truckar och intralogistiklösningar. En global aktör med produktionsanläggningar över hela världen.

– Ett genomtänkt hållbarhetsarbete är inte bara positivt för miljön, utan även för våra kunder och medarbetare. Att arbeta med hållbarhet är att ta ansvar, menar Jessica Borg.

En partner som sköter allt

– I vår dagliga verksamhet tvättar vi truckar och tillbehör och vattnet därifrån släpps ut i det kommunala spillvattennätet vilket ställer höga krav på vattenkvalitén. För att säkerställa att vi uppnår kraven har vi valt att installera vattenrening. Valet föll på Nemax eftersom de har en enkel, kostnadseffektiv och välfungerande lösning, förklarar hon och fortsätter:

– Nemax tillhandahåller även serviceavtal på alla våra anläggningar. Det är tryggt att ha en pålitlig samarbetspartner som sköter provtagning, service, slamtömning och mycket mer.

Enkelt och proffsigt

Linde Material Handling har valt att installera vattenrening i åtta tvätthallar.

– Nemax ansvarade för beställning av reningsskåp och gjorde en översyn av förutsättningarna för exempelvis ledningar. Anläggningarna har haft olika förutsättningar vilket har medfört att skåpen har placerats utomhus på alla ställen utom ett, berättar Jessica Bor och fortsätter:

– Nemax kom ut och installerade vattenreningsverket, tog vattenprover och säkerställde att rätt värden nåddes. Efter att de hade provkört ett tag gick vi live.

Företagets Regionkontor och verkstäder som har vattenrening installerat har nu direktkontakt med Nemax när det gäller den dagliga driften.

– Vi är nöjda, Nemax är enkla och proffsiga att jobba med.

© 2024 Nemax Miljöhantering. Skapad i samarbete med Digitalpartner  
chevron-down