Våra chaufförer: "Roligt att se frisörernas engagemang att sortera det farliga avfallet rätt"

Kategorier:
Skribent: Rode Gradin
Datum: 8 juni 2022

På Nemax Miljöhantering har vi experter på frisöravfall som åker runt till alla våra kunder i Sverige. Vi har tidigare fått lära känna vår chaufför Noa. Idag ska vi få veta mer om vem Micke är!

Det blir allt fler frisörer som Micke Johansson, en av våra Cut & Care-chaufförer, får möta. Han har varit med sedan uppstarten av Nemax tjänst Cut & Care 2021.

– Det som har hänt sedan dess är att det kommer in mer och mer kunder hela tiden och det är väldigt roligt att se frisörernas engagemang till att sortera det farliga avfallet rätt, berättar Micke.

För oss på Nemax Miljöhantering är det viktigt att ge dig som kund det bästa. En förutsättning för att bibehålla god service och leveranskvalitet i samband med tömningarna är att våra Cut & Care-transporter ombesörjes av våra egna chaufförer och fordon. Nemax chaufförer som kör Cut & Care-turerna är experter på frisöravfall och de får se hur allt går till, från upplockningen av det farliga avfallet på salongerna till lagret på Nemax.

– Det är kul att se hanteringen på avfallet från att det börjar hos kunden, till slutdestination på Nemax för vidare sortering.

Men det är inte bara mötet med kunderna och deras engagemang som gör arbetet så roligt menar Micke:

– Jag tycker att det är riktigt kul att få starta dagen med vetskapen om att man ska få åka runt i Sverige och se sig om och träffa alla kunder. Det bästa med att vara Cut & Care-chaufför är att få åka runt till alla, på alla möjliga ställen i landet och ibland vet man inte vart man hamnar.

© 2023 Nemax Miljöhantering. Skapad i samarbete med Digitalpartner  
chevron-down