“Lagar och regler, det blir inga problem för det löser ju Nemax”

Kategorier:
Skribent: Rode Gradin
Datum: 12 september 2022

På Stjernsunds gård i Askersund hjälper Nemax till med hantering av farligt avfall. Mikael Gilbertsson, ägare av Stjernsunds gård berättar om samarbetet med Nemax:

– Livet blir så mycket enklare när man har med Nemax att göra, det är verkligen så. Nemax löser våra behov med att ta hand om farligt avfall. Ett jättebra verktyg i vår miljöapproach.

Ett långt och troget samarbete

På Stjernsunds gård tar en mängd aktiviteter plats så som lantbruk, äggproducering och gårdsbutik. Mikael Gilbertsson har drivit verksamheten sedan 1994 och har 20 anställda. Samarbetet med Nemax sträcker sig minst 20 år tillbaka i tiden.

För Mikael känns det tryggt och han vet att Nemax löser de problem som kan uppstå.

– Nemax vet ju vad det handlar om, en del av Nemax kommer från lantbruket i grunden vilket gör att jag är trygg i att jag vet att ni har kunskapen om vad vi kan ha för avfall här.

"Lös problemet och de löste problemet"

Istället för att bromsas av regler kan Nemax hjälpa till med de bitarna för att kunderna ska kunna fokusera på det de är experter på. På Stjernsunds gård hjälper vi till exempel till med att ta hand om farligt avfall och rapportera in det till Naturvårdsverket.

– Ni tar hand om de saker vi själva är dåliga på. Ni har koll på det nya. När man själv känner att man missat något eller är sent ute och ringer Nemax så svarar ni att det redan är löst.

© 2024 Nemax Miljöhantering. Skapad i samarbete med Digitalpartner  
chevron-down