”Nemax är lösningsfokuserade”

Kategorier:
Skribent: Rode Gradin
Datum: 18 februari 2022

– Nemax är snabba, lösningsfokuserade och allt fungerar mycket bra. Så beskriver Emin Husilovic, verkstadschef för utrustning och rekond på Möller Bil Örebro, samarbetet med Nemax.

Möller Bil Sverige är återförsäljare och har fullserviceanläggningar på 13 orter runt om i Sverige. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av Nordens största bilföretag.

”Nemax är viktiga för oss”

Möller Bil vill ständigt förbättras och deras kvalitetsarbete står alltid i fokus. Därför var valet av leverantör viktigt när det blev dags att installera ett vattenreningsverk.

– För oss är det viktigt att försöka reducera bland annat användning av kemikalier i vår verksamhet. Vi följer de lagar och regler som ställs på vår verksamhet, men vi vill alltid bli bättre. Med ökad kunskap kan vi påverka och förbättra Möller Bils miljöarbete och där är Nemax en viktig partner, förklarar Emin Husilovic.

Möller Bil tar hjälp av Nemax på flera områden, bland annat med vattenprovtagning, avfallshantering, utbildningar och underhåll av cisterner och oljeavskiljare.

– Det ger både oss och Nemax möjlighet att effektivisera, utveckla och skapa bra förutsättningar för ett hållbart miljöarbete.

Engagemang och förtroende

Och samarbetet är enkelt och flyter på bra, menar Emin Husilovic.

– Nemax är alltid behjälpliga även i frågor som går utanför deras kunderbjudande, de delar gärna med sig av sina kunskaper, exempelvis vid byggandet av tvätthallarna vilket var värdefullt för oss. Nemax engagerar sig verkligen i oss som kund och det gör att vi känner ett stort förtroende, avslutar han.

© 2023 Nemax Miljöhantering. Skapad i samarbete med Digitalpartner  
chevron-down